Võtsin kilokese läbikasvanud liha, tegin suured 3x3 cm kuubikud, pruunistasin pannil igast küljest ja panin potti, kus ootasid küslaküüned ja paar sibulat (koorimata), mõned loorberilehed, pipraterad ja sool. Siis valasin sinna peale ühe 0,3l-se heleda õlle ja ülejäänud osa vett, nii et liha oleks enam-vähem kaetud. Ja siis pea 3ks tunniks 200-kraadisesse ahju hauduma. vahepeal paar korda ainult vaatasin vedeliku taset ja panin pisut juurde vett. Kartuli ja kapsa lasin üle, st. tavaline keedukartul ja kapsaks ostsin purgi praekapsast, mida tuunisin suhkru ja soolaga ning lisasin pannil klaasjaks praetud suure hakitud sibula. Ja hautasin samuti pikalt vaiksel tulel. Tulemus oli igatahes kogu komplektil puhas klassika. Häid jõule!
kolmapäev, 26. mai 2010
Oh, jõuluaeg!
Võtsin kilokese läbikasvanud liha, tegin suured 3x3 cm kuubikud, pruunistasin pannil igast küljest ja panin potti, kus ootasid küslaküüned ja paar sibulat (koorimata), mõned loorberilehed, pipraterad ja sool. Siis valasin sinna peale ühe 0,3l-se heleda õlle ja ülejäänud osa vett, nii et liha oleks enam-vähem kaetud. Ja siis pea 3ks tunniks 200-kraadisesse ahju hauduma. vahepeal paar korda ainult vaatasin vedeliku taset ja panin pisut juurde vett. Kartuli ja kapsa lasin üle, st. tavaline keedukartul ja kapsaks ostsin purgi praekapsast, mida tuunisin suhkru ja soolaga ning lisasin pannil klaasjaks praetud suure hakitud sibula. Ja hautasin samuti pikalt vaiksel tulel. Tulemus oli igatahes kogu komplektil puhas klassika. Häid jõule!
Labels:
jõulupraad
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar