pühapäev, 23. mai 2010

Õhtu on hommikust targem


Olen terve päeva kogu loomaaiaga passinud toas ja telekast juhmil pilgul mingit sodi vahtinud. Põhjus selles, et naabrimees oma terrassi (loe: meie ühist joomalava) mingisuguse oskustöölise abiga õlitab ja footprinting pole Side uulitsa härrade meelest "in". Laps võimleb armutult Wii-ga lahmides teise teleka taga ja on kontaktivõimetu. Ja siis mingi hetk kolksatasid kuskil aju koore all paar viimast toimivat hallrakukest omavahel kokku ja lasin Mutil poest ühe kana lohistada. Lennata ta ei osanud, ehk õigustab ennast kõhutäiena. Tegin siis sedasi:

Määrimispasta:
HP Original (pane kasvõi ketshupit või tomatipastat)
väike sörts Worchesteri
sinep
hakitud küsla
sojakaste
ingver
karri
sool
riivitud sidrunikoor

Linnu sisse:
sibulasektorid
küslaküüned
päikesekuivad tomatid kapparitega

Glasuur:
sojakaste
balsamveiniäädikas
sool
mesi

Pastaga siis kana sisse määrida ja natuke pastat kaussi jätta, et see päikesekuiva tomatiga segada ja kana sisse toppida koos muu mudruga. Ahjus 200 kraadi juures umbes 1h 20 min. Glasuuri keeta vahepeal 5-6 minutit ja siis lõpus kana üle plätserdada sellega ja temperatuur vihaseks ajada ning uuesti natukeseks ahju, et tuleks hää krõbe koorik ümber. No ja siis välja, natuke jahtumist ja hambad sisse lahkesti. Kõrvale tänase päeva puhul soovitan mingit lahjat alkoholi peaparanduseks:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar