esmaspäev, 14. juuni 2010

Kultuurne olemine

Tuleb mõned päevad ajas jälle tagasi minna, et kõik ausalt ära räägitud saaks. Tähendab laupäeval sai ennast ikka üliinimlike pingutustega käima tõmmatud ja õdagu sõprade esinemist kaema mindud. Ehk siis Nikns Suns oli Puhtas Kullas. Väga nauditav etteaste oli. Mäletan, et pärast koju sõites taksojuht rääkis midagi kogu tee aga et mida... nagu ei mäletanud ma järgmine päev seda, et olin lubanud bändipoistele ka meeldiva sauna kütta. Sestap pidin nende laekudes tegema ettepaneku sauna lihtsalt terrassilt silmitseda ja õhtu toas teleka ees lösutades veeta. Õnneks oli põhjuseid mõnusaks tubaseks olenguks rohkem kui küll. Koeral juhtus just 5 kuu sünnipäev olema ja telekas näitas meeste tantsupidu. Kolistatigi mõned kilekotid külma õllega ja tordiga koerale (!) kohale ja hakati olema. Mina jälle sulni perenaise rollis loomulikult. Ahjaa eile hommikupoolik oli samuti tore. Kõigepealt lõunani ei teinud keegi justkui midagi. Siis tegin mina justkui natuke midagi. Ehk siis ajasin end üles, kasisin, viskasin Mutile ühe Ibumaxi näkku ja tõin Männimäelt 2 kebabi. Kõlab nagu korraliku põmmpea unistus, eksole. Esimest korda võttis vererõhu natuke madalamaks tegelikult alles siis kui hoovist viimane piduliste auto väravaposte ähvardades välja vingerdas. Ühe auto pidin ise omanikule ära viima. No ja siis turule väike poering. Sealt siis materjal õhtuse kraami jaoks rockstaaride meeleheaks.

No kõigepealt tuli hirmus isu millegi järele, mida kohe saaks. Seega tegin kiirelt hunniku võileibu.







Aga muidu tegin kanakastmega pasta. Hakkisin hunniku küslat ja pool chillikauna. Poole küslast viskasin õliga pannile korraks ja siis tõstsin õli seest küsla ümber potti. Küslase õli seest lasin kanafileetükid ja chilli läbi. Too siis kah potti, pipart-soola juurde ja peale pakk kohvikoort ja pakk Merevaiku seentega. Ja siis tasasele tulele podisema. Pastaga nagu ikka, et keetsin ära ja lasin pärast pannilt küsla, värske hakitud tüümiani ja oregano ning riivitud parmesaniga kergelt üle.

Vot nii. Aga nüüd jälle turule, et kurke juurde soetada ja uus laar fantastilisi värskeid hapukurke töösse lasta. Juhhainii! Ahjaa - jätsin Täpsi jutu meelde ja võtsin pooleldi kuulda. Et siis küll pildistamise linke uurima ei läinud aga tegin pildid seekord oma kapis tolmu koguva peegelkaameraga, mitte enam telefoniga:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar