esmaspäev, 21. juuni 2010

Paadla kaifuitan

Eilse sai siis suuremate paanikateta Saaremaale laekutud. Juba alguses anti kuskilt kõrgemalt mõista, et nagu liiga hea ja lahe on olla. Elamine on super - oma saun, köök, puhkeruum, dushid ja värgid. Siljale aitähhid selle eest. Sai linnas jõlgutud ja lindudega pitsa pärast kakeldud. Õdagul keika kui selline. Tegelikult läks kenasti. Abitrurientide lõpubidu miskine - see tähendab, et palju ilusaid noori inimesi. Ja siis mina põlevilsilmil oma 130 kilo, karvase pundunud molli ja ilmselgelt mitteistuvate viikarite ning number väiksemate kingadega. Viimased lõikan ma muide esimesel võimalusel seibideks ja panen Kuressaare kesklinnas rituaalselt põlema. Jalad siiamaani valutavad. Loodetavasti ei pea ma ka ülikonna sisse ennast enam mõnda aega pressima. Sel ajal kui mina Amarillot ja Saaremaa valssi ennastunustavalt saagisin, otsustasid mu eided mingi toidumürgituse või kõhutõve kasuks. Üksikasjadesse ma siinkohal jällegi ei laskuks. Praegu olen juba väljapuhanud ja menetlen kuivatatud lestasid külma õllega. Kaks täiesti vaba päeva sulnil Saaremaal enne järgmist mängu, mõelda vaid! Olen elevil. Päris söögikorrad üritan sisse laadida kuskil väljas. Nii et kui kellelgi on soovitusi, andke tulla. 23ndal siis veel üks süldilaar Kihelkonna Jaanipeol ja 24ndal mandri suunas tagasi kakerdama. Vahepeal hoian teid ikka kursis kui midagi inimväärikust alandavat või kahetsusväärselt piinlikku jälle juhtub. Seni vötame ikka mönuga.

2 kommentaari:

  1. Tuttav Saare naine, kelle kontseptsioon viitab mittevägaammusele kaugemaalaeva hukule kusagil Orissaare kandis ja kelle sauna all elab mägraemand seitsme pojaga (esmaleid Muhu- ja Saaremaal), kiitis küsimise peale, et soomlased ja ossid jõuavad harva miskisse Panga puhvetisse: "päris üles sinna vaateplatsile sõites jääb panga diving resort vms, no pole võimalik nägemata mööda sõita, ja seal olen küll ainult head saanud". Edastan.

    VastaKustuta
  2. Saare naine vaikis tunnikese ja lõpetas lause: " ja see teine, mille nimele mõelda lubasin - lümanda söögimaja (ise pole käinud)- , jääb sinna saarepoolele". Ole Sa mees, saarlastega ettevaatlik, kummikuteta ära autost välja astu.

    VastaKustuta